WAT DOEN WE?

Promantex: een bureau met verschillende talenten.

 

Organiseren: Wij worden graag ingezet op korte en lange en graag wat meer ingewikkelde projecten. Ingewikkeld vraagt om uitzoeken en begrijpen waar je mee bezig bent. Onze kracht zit in het creëren van overzicht en duidelijkheid gekoppeld aan een plan van aanpak.

 

Communiceren: Communicatie begint met begrip creëren. Dit gaat niet vanzelf, want we hebben met mensen van doen. Veel projecten gaan verkeerd omdat er geen eenduidig doel is. Met ervaring op internationaal vlak en met verschillende culturen brengt Promantex een breed pakket ervaring mee. Van creëren van begrip tot organiseren van internationale conferenties.

 

Realiseren: Denk aan ICT vraagstukken, het stroomlijnen van diverse belangen en groepen, maar ook hands-on-projecten op het gebied van management. Wij ontwikkelen samen met opdrachtgevers (en in eigen huis) nieuwe producten en diensten. Dit hoeft niet altijd te ontaarden in complexe ICT-projecten, want eenvoud ligt vaak dicht bij de gewenste oplossing. Onze rol hierin is vaak van analytische aard.

 

Duidelijke projecten die resultaat gericht zijn | wel zo fijn!

COMMUNICATIE & BELANGEN